30-ars-erfaring

TRAPPEVASK ER SPILD AF PENGE ANNONCE

Fejekosten Ejendomsservice har mere end 25 års erfaring og tilfredse kunder.

Det er spild af penge, hvis man ikke får ordentligt udført arbejde, når det handler om ejendomsservice som f.eks. trappevask, kontorrengøring og vedligeholdelse af grønne arealer.

Fejekosten Ejendomsservice har over 25 års erfaring og tilfredse kunder.

De fleste genkender nok følelsen af, hvor dejligt det er at gå på en rengjort og velduftende trappeopgang, hvor støvet ikke hænger i guirlander fra loftet, og efterårets blade ikke er hvirvl et ind ad døren. En snavset og misligholdt ejendom tiltaler hverken beboere, udlejere eller investorer. Det har Claus Olsen, direktør og grundlægger af Fejekosten Ejendomsservice, erkendt for over 25 år siden, hvor han etablerede sit firma med speciale i trappevask.

– Jeg har nok vasket over 20.000 trapper gennem min tid, og firmaet er vokset fra 1-2 medarbejdere i 2007 til over 60 i dag. Vi er over 100, hvis underleverandører tælles med, siger Claus Olsen, der servicerer omkring 600 boligejendomme- og firmaer i Storkøbenhavn og omegn. 

Fejekosten varetager også viceværtopgaver, hvor man samarbejder med andre fagfolk, der tager sig af diverse håndværksopgaver – fra maling af en trappeopgang, udskiftning af linoleum eller småreparationer. Men kerneopgaven er trappevask, viceværtservice og pleje af grønne arealer. Dertil kommer kontorrengøring og eftersyn af varmecentraler.

Fejekostens dedikerede medarbejdere har tæt kundekontakt med god kommunikation, da målet kvalitet og en stabil relation.

– Nøglen er, at vi altid finder en løsning for kunden, siger salgschef Andreas Kusz, som bakkes op af Claus Olsen:

– Vi har mange medarbejdere, som har været ansat i så mange år, at de tager ejerskab og tager det nært, hvis vi ikke tjener penge et sted. Fejekosten skal være en livslang løsning både for vores kunder og vores ansatte, slutter Claus Olsen og påpeger, at man får hvad, man betaler for.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil