JERES STABILE PARTNER

TRAPPEVASK I KØBENHAVN OG HOVEDSTADSOMRÅDET

TRAPPEVASK I KØBENHAVN OG HOVEDSTADSOMRÅDET

Area: Trappevask i København, i Hovedstadsområdet

30-ars-erfaring

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE UDFØRER TRAPPEVASK I KØBENHAVN, I HOVEDSTADSOMRÅDET

Igennem årene har Fejekosten Ejendomsservice udført trappevask i et utal af ejendomme. Vi tilbyder høj kvalitet og meget stabil service – hver dag, året rundt. Vi stræber efter altid at holde god kontakt med vores kunder. Basis for dette er en god kommunikation mellem os og vores kunder samt mellem Fejekostens servicekontor og medarbejderne. I Fejekosten mener vi nemlig, at god kommunikation er det bedste grundlag for, at vi kan leve op til dine forventninger til professionel trappevask. Vi er fleksible og har derfor mulighed for at tilpasse vores trappevask til jeres særlige behov. Sammen med dig gennemgår vi opgaven og udarbejder på baggrund heraf en rengøringsløsning, der er 100% skræddersyet til dit behov.

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE GIVER DIG DEN RIGTIGE TRAPPEVASK LØSNING TIL DEN RIGTIGE PRIS.

Trappevask er en kedelig opgave for de fleste, og lidt besværlig at udføre – og på godt jysk ville man sige, at det er en ”træls” opgave. Men Fejekostens medarbejdere er uddannet til det, har flere års erfaring samt har de rigtige redskaber, så for dem er trappevask ikke ”træls”, men en opgave, som de gerne udfører til stor tilfredshed for vores kunder.

Trappeopgange er befærdede steder, og det er væsentligt, at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask. En ren trappe er pæn at se på, men også mere sikker at gå på. Tænk på alt det skidt, der slæbes med ind på trapperne om efteråret, men især også sne og is om vinteren. En glat trappe kan være farlig at gå på.

Faldulykker minimeres på en ren trappe – til glæde for ejendommens beboere og gæster, men også for den ansvarlige for ejendommen. Fejekosten Ejendomsservice har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele København samt i det øvrige hovedstadsområde. Alle vores medarbejdere er kompetente, veluddannede og servicemindede. Det er din garanti for veludført trappevask. Fra vores afdelinger i Hvidovre og på Frederiksberg kommer vi hurtigt ud til vores kunder.

Vi går ikke på kompromis med miljøet!
Med rengøring fra Fejekosten Ejendomsservice får I ikke blot rene trapper, men I får gjort rent efter de nyeste rengøringsmetoder, og vi anvender selvfølgelig kvalitetsprodukter. Dette er til gavn for miljøet, for ejendommens beboere og gæster samt for Fejekostens medarbejdere. Vi bruger ikke klude til trappevask, men flade mopper. Det giver, sammen med kvalitets-produkter, det bedste og mest hygiejniske resultat. Vores medarbejdere anvender selvfølgelig de rigtige ergonomiske redskaber.

Stabilitet og tårnhøjt serviceniveau
Fejekosten Ejendomsservice giver dig både stabilitet, fleksibilitet og et tårnhøjt serviceniveau – på alle trappetrin og repos’er. Vi samler på tilfredse kunder og sætter en ære i vores høje fastholdelsesprocent. Fejekostens ”trappevaskere” udfører deres arbejde med stolthed for at sikre, at du får den bedste trappevask udført af uddannede medarbejdere, der anvender kvalitetsprodukter, hvilket giver et godt miljø på trappen.

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil