DIN STABILE PARTNER

Job

Job

30-ars-erfaring

Sælger

Vi leder efter en udadvendt, energisk og seriøs profil, som med sit store drive og engagement kan udvikle salget af vores ydelser til erhvervskunder i København og omegn, primært gennem salg til nye kunder.

Vi forventer en kundeorienteret og positiv indstilling. En kandidat kunne have haft et lignende job før, betydende; du har erfaring med salg. Det vil være et stort plus hvis en kandidat kommer med en håndværksmæssig baggrund; at du fx har arbejdet som tømrer, eller lignende da Fejekosten er et ejendomsservice firma, som primært beskæftiger sig med vicevært-, grønt- samt rengøringsopgaver.

Det er vigtigt at du, som sælger i vores virksomhed, har den tekniske forståelse for opgaver, der leveres af vores virksomhed, samt forståelse for de materialer og maskiner vi bruger. Og ikke mindst, at man brænder for at sælge og yde topservice til vores kunder. Hvis man mangler sådan viden, vil vi selvfølgelig sørge for, at en ny kollega er vidensmæssigt klædt på til opgaven.

En sælger i vores virksomhed forventes som hovedregel at være på farten og besøge/opsøge kunder mindst 3-4 gange om ugen, lave præsentationer, opsøgende telefonarbejde, beregne tilbud og andre dertil relaterede administrative opgaver.

Jobbet er beregnet til en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer.

Disse er hovedopgaverne:

  • Feje fortov, gårde og lysekasser.
  • Håndtere skraldeområdet, storskrald, containere og bestille skraldeafhentning via webløsningerne til dette.
  • Skifte elpærer og dørskilte
  • Justere dørpumper, oliere låse
  • Håndtere varmecentral, slamme ud fra varmtvandssystemet, fylde vand på radiatorsystemet, åbne og lukke varmesystemet i begyndelsen og slutningen af sæsonen.
  • Udfylde ELO/VKO rapporter
  • Supervision og inspektion af kundens ejendom, ude samt inde, ordne små-reparationer der ikke kræver håndværker.
  • Grønne opgaver: Græsslåning, fjerne ukrudt på hårde arealer manuelt (ukrudtsbrænding eller spray), fjerne ukrudt fra blomsterbede og ved hække, klippe hække og buske.

Nogle steder tjek af brandalarmer, vedligehold af svømmepøl og lignende opgaver. Medarbejdere sendes jævnligt på kurser vedr. special opgaver, og oplæres i jobbet, så de er sikre i udførelsen af opgaverne.

B-kørekort er på krævet. Godt niveau af dansk og/eller engelsk er nødvendigt, såvel som at være fortrolig med en computer. Hver opgave har tildelt tid, og betales pr. time. Vi udfører opgaverne mellem kl 6.00 og 18.00 i hverdagene mandag til fredag. Vi arrangerer afløsning for rengøringspersonalet når han/hun er på ferie eller har behov for ekstra fri.

ANSØG HER

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Adresse*

Postnummer*

By*

Land/Provins/Region*

Hvordan fandt du frem til os?

Hvis andet skriv her

Hvilke sprog taler du?

I hvilken afdeling vil du arbejde?

Marker dine tidligere joberfaringer.

Andet relevant erfaring

Accept af persondata

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil