JERES STABILE PARTNER

Job

Job

30-ars-erfaring

Rengøringsmedarbejder og
rengøringsassistent

Vi har forskellige former for rengøringsopgaver. Hovedparten er af vores rengøringsopgaver er trappevask, og de opgaver der følger med dette. Vores rengøringsmedarbejdere laver almindelig rengøring, fx. fejning, afstøvning og vask af trapper. Vi gør også rent i vaskerum, elevatorer, baderum og toiletter (hvis det er fællesområder), fejer kælder- og loftsgange, disse er meget ofte inkluderet i arbejdsplanen hos kunderne.

Udover dette laver vi hovedrengøring af trapper, for at fjerne al snavs fra overflader, paneler, vægge, træværk mv., samt polish-behandling af gulve.

Øvrige rengøringsopgaver er: Kontorrengøring, samt rengøring af kantiner og butikker.

Alle opgaver har tildelt tid, og betales pr. time. Hovedsageligt udføres arbejdet mellem 6.00 og 18.00 på hverdage fra mandag til fredag. Nogle kontorer og butikker laves i weekenden. B-kørekort er en forudsætning for at kunne håndtere en del af vores kunder. Vi arrangerer afløsning for rengøringspersonalet når han/hun er på ferie eller har behov for ekstra fri.

Rengøringspladserne og arbejdet inspiceres jævnligt, og medarbejdernes færdigheder forbedres, så han/hun kan levere god service til kunderne. Vi tilbyder instruktion og uddannelse, så medarbejderen kan udføre til arbejdet kompetent samt yde professionel service af høj standard.

ANSØG HER

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Adresse*

Postnummer*

By*

Land/Provins/Region*

Hvordan fandt du frem til os?

Hvis andet skriv her

Hvilke sprog taler du?

I hvilken afdeling vil du arbejde?

Marker dine tidligere joberfaringer.

Andet relevant erfaring

Accept af persondata

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil