JERES STABILE PARTNER

Job

Job

30-ars-erfaring

Vicevaert

Dette arbejde kræver en person som er dygtig med sine hænder, men som også har gode kommunikationsegenskaber, samt kan organisere sit eget arbejde. Jobbet er en kombination af fysisk arbejde, og opgaver der skal løses ved hjælp af observation, korrekt vurdering af en situation og kommunikation for at løse problemer på ejendommen på en organiseret måde.

En viceværts primære opgave er at vedligeholde kundens ejendom så den er ren, ordentlig og i fuld funktion. Alle opgaverne er beskrevet i arbejdsplanen for hver kunde.

Disse er hovedopgaverne:

  • Feje fortov, gårde og lysekasser.
  • Håndtere skraldeområdet, storskrald, containere og bestille skraldeafhentning via webløsningerne til dette.
  • Skifte elpærer og dørskilte
  • Justere dørpumper, oliere låse
  • Håndtere varmecentral, slamme ud fra varmtvandssystemet, fylde vand på radiatorsystemet, åbne og lukke varmesystemet i begyndelsen og slutningen af sæsonen.
  • Udfylde ELO/VKO rapporter
  • Supervision og inspektion af kundens ejendom, ude samt inde, ordne små-reparationer der ikke kræver håndværker.
  • Grønne opgaver: Græsslåning, fjerne ukrudt på hårde arealer manuelt (ukrudtsbrænding eller spray), fjerne ukrudt fra blomsterbede og ved hække, klippe hække og buske.

Nogle steder tjek af brandalarmer, vedligehold af svømmepøl og lignende opgaver. Medarbejdere sendes jævnligt på kurser vedr. special opgaver, og oplæres i jobbet, så de er sikre i udførelsen af opgaverne.

B-kørekort er på krævet. Godt niveau af dansk og/eller engelsk er nødvendigt, såvel som at være fortrolig med en computer. Hver opgave har tildelt tid, og betales pr. time. Vi udfører opgaverne mellem kl 6.00 og 18.00 i hverdagene mandag til fredag. Vi arrangerer afløsning for rengøringspersonalet når han/hun er på ferie eller har behov for ekstra fri.

ANSØG HER

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Adresse*

Postnummer*

By*

Land/Provins/Region*

Hvordan fandt du frem til os?

Hvis andet skriv her

Hvilke sprog taler du?

I hvilken afdeling vil du arbejde?

Marker dine tidligere joberfaringer.

Andet relevant erfaring

Accept af persondata

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil