JERES STABILE PARTNER

KONTORRENGØRING I KØBENHAVN OG OMEGN

KONTORRENGØRING I KØBENHAVN OG OMEGN

Area: København og omegn / København, i Hovedstadsområdet Storkøbenhavn, i resten af Hovedstadsområdet samt på det øvrige Sjælland.

30-ars-erfaring

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE UDFØRER KONTORENGØRING I KØBENHAVN, I HOVEDSTADSOMRÅDET

For at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø er det vigtigt, at rammerne fungerer, og at der ikke opstår irritationsmomenter, som f.eks. skyldes mangelfuld rengøring. Et snavset kontormiljø er ikke spændende at arbejde i – men der vil jo naturligvis blive snavset, når et lokale bruges dagligt. Et urent arbejdsmiljø er måske også sundhedsskadeligt. Hvorfor udsætte sig for det, når nu lokalet – efter rengøring af professionelle og faglærte medarbejdere fra Fejekosten – kan være et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, som det er rart at arbejde i.

Med kontorrengøring fra Fejekosten Ejendomsservice kan du være sikker på professionel udført rengøring. Vi har en stab af servicemindede, stabile, veluddannede og trofaste medarbejdere, der udfører 1. klasses rengøring, og vi opererer i Storkøbenhavn, i resten af Hovedstadsområdet samt på det øvrige Sjælland.

Fra vores afdelinger i Valby og på Frederiksberg kommer vi hurtigt ud til vores kunder. Vores trofaste medarbejdere er stabile, veluddannede og udfører 1. klasses rengøring. For at sikre at du får den bedste service og den bedste rengøring, er det vigtigt for os, at kommunikationen mellem dig og os er rigtig god. Vi er servicemindede og fleksible, og vi har derfor mulighed for at tilpasse vores rengøring til specifikt jeres behov. Sammen med dig gennemgår vi kontorfaciliteterne og udarbejder på baggrund heraf enrengøringsløsning, der er 100% skræddersyet til din virksomhed.

Fejekosten Ejendomsservice giver dig den rigtige løsning til den rigtige pris.

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED MILJØET!

Med kontorrengøring fra Fejekosten Ejendomsservice får I ikke blot gjort rent, men I får gjort rent efter de nyeste rengøringsmetoder, og vi anvender selvfølgelig kvalitetsprodukter – til gavn for miljøet, dig og dine medarbejdere samt for Fejekostens medarbejdere. Vores medarbejdere har også de rigtige ergonomiske redskaber.

Med kontorrengøring fra Fejekosten Ejendomsservice får du et godt, rent og sundt arbejdsmiljø samt glade medarbejdere, der trives og kan bruge deres tid på det, de er bedst til. Med et rent og pænt kontormiljø får kunder, leverandører og andre gæster også et godt indtryk af virksomheden.

Vi er specialister i kontorrengøring og har i over 20 år gjort rent på både små og store kontorer i hele København. Vi kommer overalt i hele Hovedstadsområdet – også i hjørnerne på jeres kontorer!

Specialister i kontorrengøring

Kontorrengøring spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.
Fejekosten Ejendomsservice udfører professionel kontorrengøring i Storkøbenhavn, og vores stab af medarbejdere er stabil, veluddannet og trofast samt selvfølgelig servicemindede.
Når du bestiller kontorrengøring hos os, gennemgår vi lokalerne og udarbejder en plan for kontorrengøring, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed.
Fejekosten Ejendomsservice leverer den rigtige løsning til den rigtige pris.

Vi har en stab af stabile, veluddannede og dedikerede ansatte som udfører førsteklasses rengøring.

For at sikre at du får den bedste service og den bedste rengøring, er det vigtigt for os at kommunikationen mellem os og dig som kunde er rigtig god. Vi har derfor mulighed for at tilpasse vores rengøring til dine unikke behov. Sammen gennemgår vi kontorfaciliteterne og udarbejder på baggrund heraf en rengøringsløsning der er 100 % skræddersyet til din virksomhed.

Med kontorrengøring fra Fejekosten, får du et godt og rent arbejdsmiljø og glade medarbejdere, der kan bruge deres tid på det de er bedst til.

 

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil