GRØN PLEJE

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE PLEJER OG PASSER GRØNNE OMRÅDER I KØBENHAVN, I HELE HOVEDSTADSOMRÅDET SAMT PÅ DET ØVRIGE SJÆLLAND
Med grøn pleje fra Fejekosten Ejendomsservice bliver jeres grønne områder holdt rene, pæne og præsentable – og I får dermed et velplejet grønt område, det er rart at opholde sig i.
Grøn pleje varierer naturligvis fra ejendom til ejendom, men Fejekosten Ejendomsservices grøn pleje omfatter i de fleste tilfælde:

Klipning/trimning af hække og buske
Græsslåning og trimning af kanter
Lugning af ukrudt
Kemifri fjernelse af ukrudt
Beskæring af buske og træer efter behov
Fjernelse af visne blade, blomster og andet grønt affald
Bortkørsel af andet haveaffald
Fejning af flisegange
Renholdelse af stisystemer

Vi udfører selvfølgelig også andre ”grønne” opgaver efter aftale.
Få en individuel løsning, der er tilpasset netop jeres grønne område.

Grøn pleje i København

Til større projekter i ejendommens grønne områder, eller i tilfælde hvor der er brug for særlig ekspertise, kan vi trække på vores erfarne samarbejdspartnere. For eksempel til fældning af træer, kraftig beskæring eller flytning af store vækster.

Vi holder også øje med områdets generelle tilstand: Så i ved, om der bliver behov for større reparationer eller ændringer på lidt længere sigt. Vores kundebase hører hovedsageligt til i København og resten af Hovedstadsområdet. Det skyldes et ønske om at være tæt på vores kunder, så vi kan rykke hurtigt ud!

Fejekosten Ejendomsservices medarbejdere holder også øje med områdets generelle tilstand og informerer jer. I ved derfor, om der bliver behov for større vedligehold eller ændringer på lidt længere sigt. Vi kan også overtage plejen eller assistere ved parkanlæg, slotshaver eller andre større anlæg.

Vi går ikke på kompromis med miljøet!

Med grøn pleje fra Fejekosten får I ikke blot rene, grønne områder, men også en aftale om fremtidigt vedligehold samt forslag til eventuelle ændringer.
Fejekosten Ejendomsservice anvender selvfølgelig rene kvalitetsprodukter. Dette er til gavn for miljøet, for ejendommens beboere og gæster samt for vores medarbejdere.
Fejekosten har netop investeret i en ny professionel maskine, der ved hjælp af damp kan uskadeliggøre ukrudt på en meget miljørigtig måde. Denne måde at uskadeliggøre ukrudt på er også meget skånsom for arealerne.

Kontakt gerne Fejekosten på tlf. 3211 6789 for yderligere information om Fejekostens grøn pleje eller for et uforpligtende tilbud inden for alle typer af ejendomsservice i København, i resten af hovedstadsområdet samt på det øvrige Sjælland.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udfyld koden
captcha

UA-32728218-1