DIN STABILE PARTNER

Vores services

PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE TIL FORENINGER OG ERHVERV

Med vores totalløsninger tilbyder vi omfattende tjenester til rengøring og vedligeholdelse af din ejendom, uanset om det er et boligkompleks, kontorbygning, indkøbscenter eller andet kommercielt område. Vores dedikerede og erfarne fagfolk er klar til at imødekomme dine rengørings- og servicebehov.

30-ars-erfaring

EJENDOMSSERVICE

Fejekosten varetager store som små opgaver i alle typer ejendomme, så du har muligheden for at få hele din ejendomsservice samlet et sted. Vi sørger for alt, lige fra trappevask, grønne områder, varmecentral og beboerkontakt, til snerydning eller andre behov indenfor ejendomsservice.

TRAPPEVASK

Vi udfører grundig rengøring og trappevask af alle typer opgange og trapper, med de rette plejemidler, så holdbarheden forstærkes og opgangen altid fremstår ren og indbydende.

GRØN PLEJE

Grønne områder plejes og vedligeholdes af vores hold af uddannede medarbejdere. Hækkeklipning, græsslåning og alle andre typer grøn pleje udføres snildt og professionelt.

KONTORRENGØRING

Et snavset kontormiljø er ikke spændende at arbejde i – men der vil jo naturligvis blive snavset, når et lokale bruges dagligt. Et urent arbejdsmiljø er måske også sundhedsskadeligt. Hvorfor udsætte sig for det, når nu lokalet – efter rengøring af professionelle og faglærte medarbejdere fra Fejekosten – kan være et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, som det er rart at arbejde i.

SNERYDNING

Vi udfører omhyggelig snerydning, når sneen lægger sig. Vi rykker ud med det samme, når det er nødvendigt og udfører grundig snerydning.

ENKELTOPGAVER

Har jeres forening, firma eller ejendomsselskab en enkeltopgave?

Det kan være alt fra bortskaffelse til håndværksopgaver ude og inde: genoprettelse af gårdspladsen/stien eller design og oprettelse af nyt skur, læhegn, indelukke!

RENOVERING

Skal jeres opgang males eller repareres, så kan vi hjælpe jer. Er der trin og belægninger ude, der skal have et løft, får vi det til at stå flot og fungere hensigtsmæssigt.

VINDUESPUDSNING

Omhyggelig og professionel vinduespudsning i København og på Frederiksberg.
Ejendommen får skinnende rene og blanke vinduer, når de er rengjort og pudset af vinduespudsere fra Fejekosten Ejendomsservice (ikke privat).