JERES STABILE PARTNER

EJENDOMSSERVICE STABIL PASNING AF HELE EJENDOMMEN I Storkøbenhavn OG OMEGN

EJENDOMSSERVICE STABIL PASNING AF HELE EJENDOMMEN I Storkøbenhavn OG OMEGN

Area: Storkøbenhavn og omegn

30-ars-erfaring

FULD EJENDOMSSERVICE

Fejekosten Ejendomsservice kan klare hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres specifikke ønsker og behov. Ved brug af Fejekosten Ejendomsservice får I stor tryghed og fleksibilitet med en fast samarbejdspartner, som I kender godt og kan stole på. I skal kun henvende jer ét sted, og I kender dem, der udfører arbejdet, og dem der arbejder i administrationen.

I får en engageret og serviceminded vicevært fra Fejekosten Ejendomsservice. Han vil hurtigt komme til at kende ejendommen, sætte sig ind i forholdene og vil tage ansvar for ejen-dommen. Viceværten kan kontaktes dagligt om stort og småt, og han sørger for mindre reparationer og vedligeholdelse samt pasning af fællesområder – og fortove, hvis det ønskes.

Fejekosten Ejendomsservice klarer også håndtering af affald som korrekt indsamling, sortering og fjernelse samt evt. pasning og renholdelse af affaldsskakter. Hvis nødvendigt kan Fejekosten tage kontakt til kommunens renovationsselskab. Viceværten holder samtidig ejendommens varmecentral eller fyr vedlige. Holder øje med driften af det og foretager jævnlige tjek af hele systemet.

Vores vicevært sørger for løbende pasning af gård, grønne områder og fortove, så omgivelserne er rare og indbydende for bygningens beboere og gæster. Fejekosten har netop investeret i en moderne og professionel maskine til fjernelse af graffiti. Maskinen kan også udføre facaderens samt uskadeliggøre ukrudt på en miljørigtig og kemifri måde. Hør mere om disse muligheder hos Fejekosten Ejendomsservice.

Viceværten tager kontakt til kvalitetsbevidste og faguddannede håndværkere ved større reparationer for at sikre korrekt og lovlig reparation samt dokumentation for udført arbejde. Fejekostens Ejendomsservice opererer med døgnkontakt til akut opståede problemer. Det gælder også både snerydning og saltning.

Fejekostens Ejendomsservice opererer med døgnkontakt til akut opståede problemer heri inkluderet både snerydning og saltning.

Vi laver også Ejendomsservice Frederiksberg

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil