VINDUESPUDSER I KØBENHAVN OG HOVEDSTADSOMRÅDET

OMHYGGELIG OG PROFESSIONEL VINDUESPUDSNING I KØBENHAVN OG PÅ FREDERIKSBERG 

Ejendommen får skinnende rene og blanke vinduer, når de er rengjort og pudset af vinduespudsere fra Fejekosten Ejendomsservice. Når vinduerne er skinnende rene, kommer der mere lys ind i ejendommen – og beboerne kan se lidt lysere på det, og de bliver lidt gladere. Vi sætter en ære i altid at have en god dialog med vores kunder. Vi mener nemlig, at den gode kommunikation er afgørende for, at du bliver tilfreds. Derfor sørger vi for, at der altid er god kontakt mellem vores kunder og os, såvel som mellem medarbejdere og servicekontor. På den måde sikrer vi, at vi lever op til dine forventninger til vinduespudsning.

Vi rengør og pudser dine vinduer, til de er skinnende rene. Du får en grundig og omhyggelig vinduesvask udført af Fejekostens vinduespudsere, som er effektive og professionelle folk.

De bruger udelukkende kvalitetsprodukter samt ergonomiske redskaber. Uanset hvor i Storkøbenhavn ejendommen ligger, kan vi udføre vinduespudsning med intervaller efter dine ønsker. Få en abonnementsordning med os og spar penge på din vinduespudsning. Efter f.eks. en ombygning eller renovering kan vinduerne trænge til en ekstra grundig rengøring og pudsning. Det klarer Fejekosten Ejendomsservice også – bare ring 33 33 93 90.

Vi pudser vinduer i etageejendomme, kontorer, butikker, offentlige institutioner, osv., og vi kommer overalt i hele hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland – også i hjørnerne på dine vinduer. Fra vores afdelinger i Valby og på Frederiksberg kommer vi nemt ud til vores kunder.

SERVICE OG STABILITET.

Når du er kunde hos os, får du både stabilitet og et superhøjt serviceniveau. Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder, og vi er stolte af det, vi laver. Vi gør derfor vores yderste for at sikre, at du får den bedst mulige vinduespudsning.

Vi opererer i hele København, resten af hovedstadsområdet samt på det øvrige Sjælland. Vi optræder professionelt og har igennem mange år succes med vinduespudsning – og det skyldes især vores dygtigere medarbejdere.

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.