30-ars-erfaring

PÅ JOB MED PLADS TIL FÆLLESSKAB OG HYGGE

Jan Qvist fra Fejekosten Ejendomsservice arbejder som vicevært 4 steder – bl.a. i en
andelsboligforening på Hvidovrevej. Her arbejder han sammen med varmemesteren, som tager de indre opgaver, mens Jan tager opgaverne ude med at holde gård, gade, kældre og affaldsplads rene og i orden.

Det er historien om én, der er andet og mere end ’vicevært med sans for orden og styr på både kost og affaldssortering’.

Jan fortæller: ”Jeg er her mandag, onsdag og fredag og det fungerer. Jeg kan tale med alle, der vil tale med mig. De siger, jeg er en del af det daglige billede her.

”Nogle kan lide, at vi bukker os ned og samler det op, der ligger og flyder; andre bruger ikke affaldssorteringsreglerne. Så skal jeg have fat i containerne og rydde det op – lidt ærgerligt, de er ligeglade, men de er heldigvis kun få.

”Jeg får sagt ”godmorgen” til mange hunde hver dag, når de selv eller ejerne kommer hen, så vi kan veksle et par ord.

”Børnehaven ved siden af er også en del af fællesskabet: de bager en gang imellem boller til os eller pandekager, og det er både hyggeligt og dejligt, at de gør det.

”Der er én, der går rundt, til han finder mig, så vi kan sige godmorgen. Nogle skal have en hånd eller albue, når det er glat; det er der også tid til – for så løber jeg bare lidt stærkere senere.

”Jeg trives her – og der er ingen der er utilfredse med mig. Min varmemester siger: ”Du skal ikke forandre dig, du skal være, som du er, for det skal der være plads til”.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil