30-ars-erfaring

FREMTIDEN ER ALLES ANSVAR!

Vi spurgte, hvad certifikatet betyder:

”Det betyder, at Fejekosten Ejendomsservice er indgået i partnerskab med andre, der gerne vil plante grønt, så vi tilsammen udgør en pulje, der financierer større grønne projekter.

”KLIMAPARTNERSKABET A/S har et motto på hjemmesiden: ”Fremtiden er alles ansvar! og alle skal have mulighed for at bidrage!” – det er det, vi gør.

”Vi vælger altså at investere i grønne tiltag, som gavner miljøet på hele kloden for de nuværende og de kommende generationer; og vi har sikret os, at projekterne varetages af folk, som har god forstand på det.

”Imens er det Fejekostens 13 el-biler, som vores ca. 80 medarbejdere benytter sig af i Storkøbenhavn, og det sker lydsvagt og benzin- og dieselfrit; beregninger viser, at udskiftningen af en dieselbil til el-bil sparer 2,5 tons co2 på årsbasis, så det gør vi gerne.

”På den måde betjener vi godt 670 Ejerforeninger, bolig- og investeringsselskaber og firmaer med rengøring og vedligeholdelse af deres værdifulde ejendomme – med trappevask, fejning, tagrenderensning, affaldssortering og alle de andre viceværtopgaver og grønne opgaver der holder Københavns ejendomme i god stand og tjener deres beboere og firmaer godt i dagligdagen.”

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil