30-ars-erfaring

ALSIDIGT ARBEJDE, MAN KAN LÆRE AT STYRE

– og det bedste er, at det er superkompetente folk, der lærer én op

Nicholai var til samtale i januar i år med Eleonora, HR i Fejekosten Ejendomsservice, og her opdagede han bl.a. fordelen ved, at han også taler engelsk – det er godt i en metropol som Storkøbenhavn, hvor så mange forskellige nationer er repræsenteret. Vi taler også med naboerne her i Storkøbenhavn, og en vicevært kan have brug for at tale med beboere og kolleger – det afhænger af jobbets karakter.

”Jeremy, som styrer viceværterne, siger jeg skal op til prøve i morgen, så de kan sikre, at jeg ved det,jeg skal vide og kunne, for at blive sendt ud på egen hånd.”

​Jeg kan godt lide det! Her i Fejekosten er de super-kompetente i det de gør. Jeg bliver oplært i alle de maskiner, jeg skal have med at gøre – og det er helt ned i detaljer som, at jeg skal gå MED vinden, når jeg blæser blade sammen på de store flader. Og blæseren kan f.eks. ikke bruges tæt ved indgangene, fordi den larmer for meget; så der bruger jeg kost og skovl til det hele. Der er græsklippere, jeg skal køre på, og nogle mindre med motor, som jeg skal rundt med. Så er der hækklippere, sav, kanttrimmere mm.

Jeg skal skifte pærer, efterse brandalarmer, holde øje med om affald skal eftersorteres; bestille afhentning af glas- og andre specialcontainere og storskrald, som udtjente vaskemaskiner.

Til at begynde med var jeg lidt i tvivl om, hvad jeg skulle, da jeg fik tilbudt et andet job; men jeg valgte at bliver her, hvor både HR-folk og de andre kolleger, jeg arbejder sammen med, er et ”bundt”, der er med én og har éns ryg, så man får den kompetente hjælp, man vil have.

”De er tålmodige, og selvom man spørger for 27. gang, får man et ordentligt svar!

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil