30-ars-erfaring

SVÆRT AT SE, AT VI KUNNE LAVE NOGET OM

Vi, i Fejekosten Ejendomsservice, yder flere af vores servicer til et stort, flot byggeri ud til Københavns havn. Og ”samarbejde” er nøgleordet, for dem der styrer et stort, flot ejendomskompleks som HAVNEHOLMEN: Det består af flere bygninger – hver bygning har sin egen ejerforening og en separat en for alle fællesarealer, som skal holdes rene og pæne. Det hele skal med andre ord ”spille”.

Og det gør det, ifølge formanden for fællesarealerne, Jens Rise Rasmussen; for formandskaberne taler med hinanden, beboerne holdes orienterede gennem opslag på hjemmesiden; man styrer rengøringspersonale for hver forening separat, og har gartnere til at trimme og etablere det grønne, mens Fejekosten Ejendomsservice står for at holde ”det fælles” rent og pænt.

 

Der bliver fejet, samlet op, og trillet containere, mens kældre bliver holdt rene og pæne med jævne mellemrum – helt ifølge aftale. Der er én mand til det fysisk tunge og én til det overordnede og tekniske – og til koordinering af assistance udefra.

Jens siger: ”Jeg er rigtigt godt tilfreds med servicen fra FEJEKOSTEN Ejendomsservice: Thomas er vores mand, der ordner affald og containere; han er flink og engelsktalende, han passer sit arbejde og der er overhovedet intet at komme efter dér.

”Rengøringen af husenes fællesarealer hører under de enkelte ejerforeninger, så de får lige det, de vil have.

”Casper er den mand, vi havde før, som nu er afløst af Thomas. Omrokeringen er sket inden for de seneste 2-3 måneder, hvor Casper er rykket op og nu er den, der koordinerer for os og en del andre. Der kan være småting, der falder mellem to stole i en overgangsfase, men det er sjældent – jeg tror kun, jeg kan ét eksempel: en container, der skal komme den sidste fredag i måneden – den kom ikke, så det nævner vi, og så bliver det ordnet.

Casper og jeg går regelmæssigt en tur rundt og ser på det hele. Her er Casper god til at gøre opmærksom på ting, der trænger til lidt ekstra opmærksomhed – og det kan være, der skal folk til fra VVS eller andre områder; men der er den ”handle-parathed”, der skal til.

Jeg tror, han hygger sig med at komme rundt til folk og vide, hvad han gør og hvad der skal til.

Vi er glade fordi det fungerer, og i vores kontrakt står der, at vi har en dansktalende kontaktperson, mens det godt kan være, at ”arme og ben” taler andre sprog; sådan er det jo, og det fungerer!

Jeg vidste du ville ringe i dag og høre hvordan det går, så jeg kiggede kort på, om der var noget, der skulle rettes til; men jeg har svært ved at se, at vi kunne lave noget om!

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil