Pasning af gård og fortov

Ønsker I professionel pasning af gård og fortov? Fejekosten Ejendomsservice tilbyder gårdpasning og snerydning på Frederiksberg. Vi sender jer den bedst egnede vicevært på Frederiksberg til at stå for den daglige, sæsonmæssige og akutte ejendomsservice. Ring til os på 32 11 67 89 for et uforpligtende og skræddersyet tilbud på pasning af gård og fortov.

Snerydning på Frederiksberg

Snerydning på Frederiksberg skal foretages dagligt, så alle beboere og forbipasserende kan færdes trygt i gården og på fortovet. Vores vicevært har stor ekspertise, når det kommer til snerydning på Frederiksberg. Vi sørger for løbende at rydde sneen og strø den passende mængde salt. Kontakt os for en effektiv snerydning på Frederiksberg.

Grundig vicevært på Frederiksberg

Ud over den daglige snerydning om vinteren sørger jeres vicevært på Frederiksberg også for et hyggeligt gårdmiljø året rundt:

  • Jeres vicevært på Frederiksberg tjekker alle installationer og sørger for, at gårdlys og indgangsport virker efter hensigten.
  • Jeres vicevært på Frederiksberg reparerer knækkede fliser og revner i asfalten, så jeres gård altid fremstår flot og ordentlig.
  • Jeres vicevært på Frederiksberg fejer, rydder op, fjerner ukrudt og holder gårdmøblerne i pæn stand.

Korrekt affaldssortering

Vores vicevært på Frederiksberg sørger for korrekt affaldssortering i jeres gård. Da vi samarbejder med kommunen, har vi de fornødne midler til at indsamle, sortere og bortskaffe affald i henhold til de gældende regler – ring til os på telefon 32 11 67 89 for sortering af affald, gårdpasning og snerydning på Frederiksberg.

KONTAKT OS NU

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udfyld koden
captcha

 

UA-32728218-1