30-ars-erfaring

Rengøringsfirma København

Leder I efter rengøringshjælp i København? Fejekosten Ejendomsservice er dit seriøse rengøringsfirma i København. Vi tilbyder erhvervsrengøring på Frederiksberg og i resten af Københavnsområdet til fornuftige priser. Vi yder en høj service og leverer et veludført stykke arbejde. Ring til os på telefon 32 11 67 89 for en rengøringshjælp i København, der er til at regne med.

Rengøringsfirma København

Vores rengøringsfirmaer i København tilbyder erhvervsrengøring på Frederiksberg. Mangelfuld rengøring i København kan føre til ydre irritationsmomenter, som forstyrrer arbejdsgangen. Fejekostens er et grundigt rengøringsfirma i København og Frederiksberg er I altid garanteret en høj standard – vores rengøringsfirmaer i København byder på en stab af stabile, veluddannede og trofaste medarbejdere. Med Fejekostens erhvervsrengøring på Frederiksberg får I et godt og rent arbejdsmiljø, hvor I bekymringsfrit kan bruge tiden på det, I er bedst til.

Vi laver Rengøring i København

Ønsker I rengøringshjælp i København? Vi tager os af alt fra trappevask til gårdservice og har specialiseret os i private boligkomplekser. Vores rengøringsfirma i København sørger for en ryddet og præsentabel opgang, rene vinduer og velholdte udearealer – kontakt os for at høre mere om privat rengøringshjælp i København.

Fleksibelt rengøringsfirma i København

Vores rengøringsfirmaer i København ønsker at sikre jer den bedste service og den bedste rengøring. Derfor betyder den personlige kommunikation meget for planlægningen af jeres erhvervsrengøring på Frederiksberg eller private rengøringshjælp i København. Vores rengøringsfirma i København tilpasser rengøringen til jeres unikke behov. Sammen gennemgår vi arealerne og udarbejder en rengøringsløsning, der er 100 % skræddersyet til jeres hjem, opgang eller virksomhed. Kontakt os på telefon 32 11 67 89 for en individuel rengøringsplan, trappevask og annet.

Fejekosten

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil