30-ars-erfaring

Frederiksberg Avd

Grundig ejendomsservice

Har I behov for rengøring på Frederiksberg? Hos Fejekosten Ejendomsservice har vi over 15 års praktisk erfaring med alt fra trappevask til fuld rengøring på Frederiksberg. Vi klarer den daglige drift og vedligeholdelse af jeres ejendom og tager os af akutte eller særligt opståede behov for ekstra rengøring på Frederiksberg. Vi kan også leverere snerydning.

Kontakt os på telefon 32 11 67 89 for den bedste og mest fleksible service inden for trappevask og rengøring på Frederiksberg.

Trappevask på Frederiksberg

En bygnings opgang er det første syn, der møder besøgende og potentielle købere. Med grundig trappevask på Frederiksberg fremstår jeres opgang altid pæn og ordentlig. Trappevask på Frederiksberg skal udføres med jævne mellemrum, da trapper og opgange bruges af mange mennesker hver dag. Vi har samlet et hold af kompetente fagfolk med speciale i ugentlig trappevask på Frederiksberg. Vi anvender flade mopper, hvilket giver det bedste og mest hygiejniske resultat – vi skaber de optimale rammer for beboerne i ejendommen med veludført trappevask på Frederiksberg.

Alt i rengøring på Frederiksberg

Ud over trappevask tilbyder vi alt i rengøring på Frederiksberg. Vi sørger for at rengøre gelænder, vindueskarme og andre flader i opgangen. Med professionel rengøring på Frederiksberg sørger vi for, at alle jeres fællesarealer og gårdområder er ryddelige og præsentable. Vi planlægger vores rengøring på Frederiksberg ud fra jeres behov og økonomi. Vi tager højde for, at forskellige bygningsmaterialer kræver forskellige behandlinger eller særlige rengøringsmidler, og vi står altid klar til at imødekomme ønsker om specielle ydelser.

Tilbud på rengøring på Frederiksberg

Ønsker I et gratis tilbud på rengøring og trappevask på Frederiksberg? Hos Fejekosten tager vi ud til jer og ser på behovet for rengøring på Frederiksberg. Herefter udformer vi et uforpligtende tilbud på rengøring og trappevask på Frederiksberg. Ring til os på telefon 32 11 67 89 – vi leverer en høj service til en konkurrencedygtig pris.

[contact-form-7 id=”2199″ title=”Kontakt os!”]

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil