Grundig ejendomsservice

Har I behov for rengøring på Frederiksberg? Hos Fejekosten Ejendomsservice har vi over 15 års praktisk erfaring med alt fra trappevask til fuld rengøring på Frederiksberg. Vi klarer den daglige drift og vedligeholdelse af jeres ejendom og tager os af akutte eller særligt opståede behov for ekstra rengøring på Frederiksberg. Vi kan også leverere snerydning.

Kontakt os på telefon 32 11 67 89 for den bedste og mest fleksible service inden for trappevask og rengøring på Frederiksberg.

Trappevask på Frederiksberg

En bygnings opgang er det første syn, der møder besøgende og potentielle købere. Med grundig trappevask på Frederiksberg fremstår jeres opgang altid pæn og ordentlig. Trappevask på Frederiksberg skal udføres med jævne mellemrum, da trapper og opgange bruges af mange mennesker hver dag. Vi har samlet et hold af kompetente fagfolk med speciale i ugentlig trappevask på Frederiksberg. Vi anvender flade mopper, hvilket giver det bedste og mest hygiejniske resultat – vi skaber de optimale rammer for beboerne i ejendommen med veludført trappevask på Frederiksberg.

Alt i rengøring på Frederiksberg

Ud over trappevask tilbyder vi alt i rengøring på Frederiksberg. Vi sørger for at rengøre gelænder, vindueskarme og andre flader i opgangen. Med professionel rengøring på Frederiksberg sørger vi for, at alle jeres fællesarealer og gårdområder er ryddelige og præsentable. Vi planlægger vores rengøring på Frederiksberg ud fra jeres behov og økonomi. Vi tager højde for, at forskellige bygningsmaterialer kræver forskellige behandlinger eller særlige rengøringsmidler, og vi står altid klar til at imødekomme ønsker om specielle ydelser.

Tilbud på rengøring på Frederiksberg

Ønsker I et gratis tilbud på rengøring og trappevask på Frederiksberg? Hos Fejekosten tager vi ud til jer og ser på behovet for rengøring på Frederiksberg. Herefter udformer vi et uforpligtende tilbud på rengøring og trappevask på Frederiksberg. Ring til os på telefon 32 11 67 89 – vi leverer en høj service til en konkurrencedygtig pris.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udfyld koden
captcha

UA-32728218-1