Vi leder efter en udadvendt, energisk og seriøs profil, som med sit store drive og engagement kan udvikle salget af vores ydelser til erhvervskunder i København og omegn, primært gennem salg til nye kunder.

Vi forventer en kundeorienteret og positiv indstilling. En kandidat kunne have haft et lignende job før, betydende; du har erfaring med salg. Det vil være et stort plus hvis en kandidat kommer med en håndværksmæssig baggrund; at du fx har arbejdet som tømrer, eller lignende da Fejekosten er et ejendomsservice firma, som primært beskæftiger sig med vicevært-, grønt- samt rengøringsopgaver.

Det er vigtigt at du, som sælger i vores virksomhed, har den tekniske forståelse for opgaver, der leveres af vores virksomhed, samt forståelse for de materialer og maskiner vi bruger. Og ikke mindst, at man brænder for at sælge og yde topservice til vores kunder. Hvis man mangler sådan viden, vil vi selvfølgelig sørge for, at en ny kollega er vidensmæssigt klædt på til opgaven.

En sælger i vores virksomhed forventes som hovedregel at være på farten og besøge/opsøge kunder mindst 3-4 gange om ugen, lave præsentationer, opsøgende telefonarbejde, beregne tilbud og andre dertil relaterede administrative opgaver.

Jobbet er beregnet til en fuldtidsstilling. Løn efter kvalifikationer.

[contact-form-7 id=”3261″ title=”Job ansøgning (danish)”]