En ny kunde havde et større projekt til Fejekosten Ejendomsservice

Når bestyrelser og ejendoms-administratorer kalder på vores hjælp, fordi gårdlaug, gårdmiljøer og ejendomme har brug for, at vi løser en specialopgave for dem, så griber vi gerne muligheden for at aflevere et projekt, vi selv kan være stolte af – og som understreges når kunden ser resultatet.

 I Team-Fejekosten har vi mulighederne for stor fleksibilitet – de fleste særlige opgaver, der melder sig, kalder på specialer, som en del af vores 100+ hårdtarbejdende folk har oparbejdet gennem både specialkurser og praktisk erfaring gennem mange år. Vi tager gerne de mindre ekstraopgaver med, der dukker op med mellemrum – det er gerne noget specielt, der er behov for, og det kræver netop fleksibilitet og et godt samarbejde mellem vores folk og kunderne. Det giver gode løsninger i de ejendomme og gårdmiljøer, vi tager os af. 

Opgaven, I ser billeder af her, var større end de sædvanlige; men da vi havde designet området, så det ville komme til at passe ind i helheden hos kunden, og planlagde slagets gang i detaljer, fik vi det nødvendige overblik, så vi kunne beslutte, at vi kunne løfte opgaven med vores egne erfarne folk – tømreren, ”maskinerne” og ”musklerne” blev taget med på råd, og så købte vi fornuftigt ind og gik i gang.

Det er et stort gårdmiljø med flotte anlæg – bede, buske, træer og brolægning, som danner smagfulde afskærmninger til cykelparkering og tørrestativer (der gemmer sig endda en ældre kirke i midten). Beboerne og kommunen ville have porten gjort helt fri til flugtvej og så etablerede vi Sorterings-Øen!

 Det tog 2 mand i 3 uger – med lidt ekstra hjælp ind imellem! De flyttede først blomster og buske til deres nye ”hjem”, 20 tons jord blev kørt væk og så etablerede de det nye faste underlag med en god stenkant, stabilgrus og fliser. Der gik en hel containerfuld materialer til og med et pænt plankeværk på bagsiden og en afskærmning, som den ny bevoksning kan vokse op ad og lukke af med grøn beplantning omkring det hele, passer den nye ø godt ind i den eksisterende arkitektur. 

Efter at have set os arbejde på det i et par uger – og de havde jo specielt måttet se på det ”rod”, der var, mens vi ryddede det gamle og fik det hele i orden – så kom kommentarerne: ”Hvor er det blevet pænt! Mens det stod på, var det svært at se, at det ville blive så godt!” 

  

Få et uforpligtende tilbud