30-ars-erfaring

Ejendomsservice Frederiksberg

Ejendomsservice med omtanke

Har I behov for ejendomsservice på Frederiksberg? Fejekosten er ejendomsservice med omtanke – vi leverer et veludført stykke arbejde og giver ejendommens beboere en behagelig hverdag i trygge og rene omgivelser.

Fleksibel ejendomsservice

Vores ejendomsservice på Frederiksberg sætter jeres behov i centrum. Uanset om I har behov for fuld ejendomsservice eller blot skal have løst enkelte opgaver, skræddersyer vi et tilbud, der passer til jeres ønskede serviceniveau og økonomi. Ring til os på telefon 32 11 67 89 for en specialaftale inden for ejendomsservice på Frederiksberg.

Gårdmand på Frederiksberg

Som en del af vores ejendomsservice på Frederiksberg kan vi tilbyde daglig pasning af jeres gård. Efter en snak om jeres ønsker og behov finder vi den bedst egnede gårdmand på Frederiksberg. Hos Fejekosten vælger vi en vicevært på Frederiksberg, der leverer en høj service med et smil på læben.

Vi sørger for et hyggeligt gårdmiljø

Vores gårdmand på Frederiksberg sørger for, at jeres gård er et rart sted at være:
Den dygtige gårdmand på Frederiksberg har tjek på alle installationer, så gårdlyset og porten altid virker optimalt. Den opmærksomme gårdmand på Frederiksberg sørger for at holde øje med knækkede fliser og revner i asfalten og udbedrer skaderne, så gården altid fremstår pæn.

Sidst men ikke mindst sørger den grundige gårdmand på Frederiksberg for den daglige vedligeholdelse – han fejer, rydder op, fjerner ukrudt og holder gårdmøblerne rene og indbydende.

Håndtering af affald

Som en del af vores ejendomsservice på Frederiksberg tilbyder vi at håndtere gårdens affald. Fejekostens ejendomsservice sørger for, at alt affald bliver samlet ind, sorteret og kørt bort.

Da vores ejendomsservice på Frederiksberg foregår i tæt samarbejde med de fornødne kontakter til kommunen, bliver jeres affald opbevaret og afskaffet efter alle gældende regler – ring til vores ejendomsservice på Frederiksberg på telefon 32 11 67 89 for en bekymringsfri gårdpasning.

Kontakt os i dag
for at modtage et uforpligtende tilbud

Tak for din interesse! Vi vil meget gerne høre fra dig. Din henvendelse besvares inden for 1-2 hverdage.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, for en samtale om din boligforenings eller virksomheds behov, eller hvis du har øvrige spørgsmål.

UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld kontaktformularen herunder, for at modtage et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, til netop din boligforening eller virksomhed.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Service*

Din besked

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

ANDRE TJENESTER

Malerarbejde  

Hovedrengøring

Vinduespudsning (ikke privat)

Trapperenovering (inkl. at lægge nyt linoleum)

Renovering og afslibning af gulve

Cykeloprydning

Håndtering af storskrald

Graffitirens

FEJEKOSTEN EJENDOMSSERVICE SIDEN 1997

Få en pålidelig ejendomsservice.

Fejekosten Ejendomsservice klarer hele den daglige drift af jeres ejendom ud fra jeres ønsker og behov.

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil