30-ars-erfaring

JEG KAN LIDE AT SLÅ GRÆS, MEN DET MÅ JEG IKKE LÆNGERE

KENDER DU ”TOMMELFINGERREGLEN FOR EJERBOLIGER”?

Casper er teknisk vicevært i Fejekosten Ejendomsservice og kalder jobbet for et professionelt og personligt job, hvor han skal tage sig af varmecentraler, beboerhenvendelser, håndværkere og skilte mm. Det vil faktisk sige, at der er 3-4000 mennesker, der kan ringe ham op i det daglige og bede om assistance.

”Her skal jeg hjælpe folk med at henvende sig til de rette numre, når de har behov for hjælp på Havneholmen, Fisketorvet, Nørrebro, Nordvest, Rødovre osv.

”Det kan være, de bare skal have et godt råd, om hvad de gør, når de skal rense brusehovedet på vandhanen; eller jeg skal vise dem til rette med at få løst diverse problemer i deres bolig. Der er ikke de samme regler i alle ejerforeninger mht. hvem der betaler for en skade; så her skal jeg holde den gode tone, og forklare dem reglerne.

”Tommelfingerreglen er, de betaler selv for de vandrette skader og ejerforeningen betaler, når det er lodrette skader – der er visse ejendomme, der har egne vedtægter, så det kan variere og skal tjekkes.

”Jeg har i mine 2 år i firmaet prøvet det meste, man kan komme ud for i vores branche; jeg var vicevært under Jeremy her i Fejekosten, og nu har jeg opnået friheden til at løse opgaverne selv – det er frihed under ansvar, og jeg har selvfølgelig brug for et lille råd en gang imellem fra Jeremy eller Goran.

”Fejekosten er interesseret i, at man holder en god standard, og alle kunder går ikke op i de samme ting. Det skifter også med fornyelser i bestyrelserne, og derfor er det godt at være menneskekender og lidt efter lidt finde frem til deres måde.

”I nogle foreninger skal man gætte, fordi de ikke svarer på henvendelser. Visse steder forventer de mere end det, der står i deres aftale; men for det meste er der en god kommunikation og forståelse; så hvis det regner, når der skal fejes om mandagen, kan det godt ske om tirsdagen.

”Jeg kan godt lide at slå græs, men nu er det altså noget andet, jeg skal lave: Jeg taler dansk, svensk, engelsk og tysk og det kan jeg bruge, når jeg skal koordinere de folk, der er på mange af pladserne og også når beboerne henvender sig.

”Så, i begyndelsen brugte jeg kroppens muskler, nu skal jeg bruge ”hjernemusklen” og løse tingene selv.”

God kommunikation
Venlighed
Flexibilitet
Stabil