Velkommen til Fejekostens Nyhedsbrev, september 2021.

September måned er årets første efterårsmåned; bladene på træerne er så småt begyndt at gulne, træerne starter deres løvfældning, og vi skal så småt begynde at tænke på at forberede det praktiske til efterår og vinter.
Vi anbefaler vores kunder at se på rydning af blade, så de ikke samler sig i store bunker i gården og i kælderskakter. Hækken klippes og ukrudtet luges også i den kommende tid.

Vidste du at:
Man klipper hækken og luger i efteråret fordi planter nedsætter væksten i løbet af efteråret? På den måde er det pænt hele efteråret og vinteren igennem, og det holder sig selv, indtil foråret kommer.
Har du lavet en liste over de steder der skal ryddes for sne, og fundet alle nøglerne til snerydningen? Det er alfa omega at være godt forberedt, så man ikke står op til en kold overraskelse, den morgen sneen er faldet.

Fejekosten udfører alle former for ejendomsservice, ude som inde. Vi har over 30 års erfaring, og sørger altid for en tæt og personlig kontakt med vores kunder. Vi er altid klar til at give dig et tilbud og et godt råd med på vejen, på den service du ønsker udført.

Husk: vi er ikke længere end et telefonopkald væk. Vi glæder os til at høre fra dig, god september.

De bedste hilsner fra Fejekosten