Jeg formoder, at du med små skridt er på vej ind i juletiden. Flere steder i byen er der allerede blevet sat julelys rundt omkring i gaderne, og vi gør alle så småt klar til juletidens helt store og travle måned – nemlig december måned.

Dette gælder både store og små virksomheder. Både store og små ejendomme. Det er som altid hyggelige måneder, men det er også en tid, hvor mange praktiske opgaver skal ordnes før juleaften. Især, hvis du er en del af en større ejendom. Hos Fejekosten er vi klar over, at kalenderen hos de fleste i juletiden er fyldt godt op. Blandt andet med julefrokoster, arbejde og familiesammenkomster.

Derfor står vi klar til at hjælpe Jer gennem den travle juletid – hvad enten det er store eller små opgaver, der skal ordnes på Jeres ejendom. Vi har igen i år valgt at hjælpe med at sætte juletræer op til dem, der godt kunne tænke sig det. Det synes jeg, er på sin plads. Der bliver årligt dyrket over 10 millioner juletræer i Danmark – og i over 200 år har juletræet været en fast tradition i julehøjtiden. Juletræet er en vigtig del af juletiden, men det er ikke alle, som har tiden og evnerne til selv at sætte det op. Måske vil man bare gerne slippe for selv at bøvle med det – især, hvis mange andre opgaver trænger sig på. Og det forstår jeg godt. Derfor tilbyder Fejekosten i november og december at hjælpe både store og små ejendomme med at sætte juletræer op. Og som altid står vi klar til at hjælpe med alt det, der har med Jeres ejendom at gøre. Vi tager os af alt lige fra vinduespudsning til affaldssortering i gården.

 Derfor skal du altid være velkommen til at ringe til os – så finder vi en løsning.