Trappevask i København og Hovedstadsområdet

Igennem årene har vi udført trappevask i et utal af ejendomme. Vi tilbyder høj kvalitet og stabil service, hver dag, året rundt. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 3211 6789 for et uforpligtende tilbud på trappevask i København.

Vi stræber efter altid at have god kontakt til vores kunder. Basis for dette er god kommunikation mellem os og vores kunder samt mellem servicekontor og medarbejdere. Vi mener nemlig, at god kommunikation er det bedste grundlag for, at vi kan leve op til dine forventninger til trappevask.

Trappeopgange er befærdede steder, og det er væsentligt, at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask. Vi har mange års ekspertise og erfaring med trappevask over hele København, og alle vores medarbejdere er kompetente og veluddannede – det er din garanti for veludført trappevask.

trappevask København

Vi bruger ikke klude til trappevask, men flade mopper. Det giver det bedste og mest hygiejniske resultat.

Stabilitet og tårnhøjt serviceniveau

Fejekosten giver dig både stabilitet og et tårnhøjt serviceniveau. Vi samler på tilfredse kunder og sætter en ære i vores høje fastholdelsesprocent.
Vi udfører vores arbejde med stolthed for at sikre, at du får den bedste trappevask og driftsplan.

Kontakt os nu for yderligere information om trappevask, eller for et uforpligtende tilbud inden alle typer af ejendomsservice.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udfyld koden
captcha

UA-32728218-1