Snerydning og saltning i København

Når sneen falder, skal der selvfølgelig foretages snerydning hurtigst muligt. Således kan beboere, gæster og forbipasserende færdes trygt i gården og på fortov.

Vi rydder sneen, og strøer salt, når det er nødvendigt – selvfølgelig uden at overdrive. For meget salt er ikke godt for hverken miljøet eller jeres belægning. Hvis I har specielle ønsker og behov vedrørende snerydning, så lad os tage en snak. Vi finder helt sikkert en løsning der passer til jeres behov.

Snerydning København

Hos Fejekosten har vi mange års erfaring med snerydning i København. Vi rykker ud, når sneen falder og sørger for snerydning, så beboere, forbipasserende og gæster kan færdes trygt i gården og på fortovet. Ring til os på telefon 3211 6789 og få et uforpligtende tilbud på snerydning.

Stabil og omhyggelig snerydning

Vi leverer omhyggelig snerydning, når sneen lægger sig. Vi rykker ud med det samme, det er nødvendigt og udfører grundig snerydning. Samtidig sørger vi for den nødvendige saltning.

Fast aftale om snerydning

Selvom der ikke loves snevejr i vejrudsigten, er det en god ide at indgå en aftale med os om snerydning. Så er alt klar når sneen falder – vi rykker ud og udfører snerydning, og du kan læne dig tilbage med god samvittighed. Vi udfører snerydning for både små og store ejendomme i hele København og vi laver en aftale om snerydning, der passer netop til jeres ejendoms behov.

Højt serviceniveau og stabile medarbejdere

Hos os får du et højt serviceniveau og vores medarbejdere er alle effektive, stabile og loyale. Du vil ikke fortryde det, hvis du indgår en aftale om snerydning med os. Vi har et meget højt fastholdelsesniveau blandt vores kunder, netop på grund af vores service og stabilitet.

Snerydning København

Kontakt os nu for yderligere information om snerydning, eller for et uforpligtende tilbud.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Udfyld koden
captcha

UA-32728218-1